Wil jij meer uit je leven halen en op zoek gaan naar de dingen waar je écht energie van krijgt? Wil jij aan de slag met je passie, zodat je aan het einde van je leven kunt zeggen dat je (werk)geluk en succes hebt bereikt? Wil je bijvoorbeeld die lang gekoesterde wens om te gaan ondernemen waarmaken, die mooie reis door Afrika boeken of eindelijk van beroep wisselen? Dan biedt Vijfkracht een helpende hand! 


HERKEN JE JEZELF HIERIN?

  • Je vindt het moeilijk om balans te houden tussen je werk en je privéleven.
  • Je werkt ontzettend hard, maar je voelt je niet gewaardeerd door je werkgever. 
  • Je bent op zoek naar je passie om meer geluk in je leven te ervaren.  
  • Je hebt grote dromen, maar je weet niet waar je moet beginnen. 

Door alle dagelijkse drukte en het patroon waar je aan gewend gaat, kun je je passie en dromen in het leven uit het oog verliezen. Misschien komt de gedachte: “Is dit wat het is?” weleens in je op. Dan is het tijd om weer leiding te nemen over je leven en helder te krijgen waar jij nou écht gelukkig van wordt. Vijfkracht helpt je hierbij door je vijf grootste levenswensen te laten ontdekken en je in beweging te brengen, zodat jij aan het eind van je leven kunt zeggen dat je (werk)geluk en/of succes hebt bereikt. 

"Geef geluk een hand!"


DE KRACHTIGE METHODE VAN VIJFKRACHT

Vijfkracht is een (online) training en coaching bedrijf die personen en organisaties helpt middels de ‘Big Five for Life’ methode. De Big Five for Life ™ is een wereldwijde succesvolle coachmethode vertegenwoordigt door John Strelecky die mensen op een laagdrempelige manier in hun kracht zet. Vijfkracht helpt je jouw vijf grootste levensdoelen of -dromen helder te maken. Vervolgens bied Vijfkracht jou de handvatten en stimuleert je om hier direct mee aan de slag te gaan. Op deze manier brengt Vijfkracht je in beweging op weg naar meer (werk)geluk. 

Maurice van Lier zal jou begeleiden door het traject van de Big Five for Life. Maurice is een gecertificeerd Big Five for Life ™ Trainer - Coach en heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Met veel passie helpt hij je om jouw dromen en passies te ontdekken, zodat jij met focus aan de slag kunt om dit te verwezenlijken. 

Wat maakt de Big Five for Life ™ zo uniek?

  • Doorbraak in korte tijd, waarbij je in twee dagen JOUW Big Big Five for Life ™ ontdekt, niet met het hoofd bedacht maar met je hart gevoeld;
  • Door te ontdekken wat je ècht wilt, ga je meer voldoening en succes ervaren in JOUW Leven;
  • De methode is wereldwijd succesvol, zo blijkt uit miljoenen mensen die er al door zijn geïnspireerd.

Bekijk het filmpje hieronder dat de kern van de methode weergeeft.

 

Hoe ga je aan de slag?

Vijfkracht wil dat de Big Five for Life methode voor iedereen toegankelijk is, daarom heeft Vijfkracht 3 trajecten ontworpen. Hierdoor bepaal jij welk traject het beste bij je past en via welke weg jij de Big Five for Life materie beter wilt leren kennen. 


EXPERIENCE VIDEOTRAINING

In de videotraining van Vijfkracht kun je aan de slag op je eigen tempo met jouw belangrijkste levensdoelen en -wensen. Terwijl jij lekker thuis op de bank zit, aan de keukentafel of een andere fijne plek, kun jij aan de slag met de materie. Maurice vertelt op een duidelijke en laagdrempelige manier waar de methode om draait en hoe je direct aan de slag kunt gaan op weg naar meer geluk.
Bekijk de videotraining

TWEEDAAGSE WORKSHOP

Ben je overtuigd van onze methode en wil je hier graag live mee aan de slag? Doe dan mee aan één van onze tweedaagse Life Safari trainingen. Tijdens deze training ga jij jouw belangrijkste levensdoelen ontdekken, oftewel jouw Big Five for Life. Hiermee krijg je weer focus op wat écht belangrijk is in je leven en werk. Daarnaast biedt Vijfkracht je concrete stappen die je daarbij verder helpen. 
Bekijk de tweedaagse workshop

PERSOONLIJKE COACHING

Heb je behoefte aan 1-op-1 begeleiding om de Big Five for Life methode te doorlopen? Tijdens een coach sessie ga je samen met Maurice aan de slag om jouw Big Five for Life in kaart te brengen. Daarnaast geeft hij je 5 concrete stappen om jou op weg te helpen. Jouw persoonlijke patronen zullen worden doorbroken en onzekerheden worden bestreden. Maurice is jouw ‘stok achter de deur’, zodat jij met volle focus (werk)geluk en succes kunt gaan ervaren. 
Vraag het aan Maurice