Je hebt grootse dromen en je wilt het maximale uit je leven halen, maar door alle dagelijkse drukte leef jij op de automatische piloot. Je droomt bijvoorbeeld al jaren over die ene mooie reis of over het starten van je eigen onderneming. Door het Life Safari programma te volgen ga je aan de slag met jouw belangrijkste levensdoelen en -wensen. Vijfkracht brengt je in beweging, zodat jij met focus afgaat op je doel. Het resultaat: grip op je leven, meer energie en een gelukkiger leven.  

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET LIFE SAFARI PROGRAMMA!

Vanuit Vijfkracht bied ik verschillende trainingen aan om jouw Big Five for Life in te richten. Kijk hier voor meer informatie en data 2-daagse van het LIFESAFARI Programma!

 

Is het LIFE SAFARI Programma iets voor mij? 

Er zijn tal van situaties waarom jij mee wilt doen met de tweedaagse workshop. 

  • Je hebt grote dromen, maar je weet niet waar je moet beginnen
  • Je verzint allerlei argumenten om je dromen niet waar te kunnen maken
  • Je bent niet gelukkig en je denkt “is dit het nou?”
  • Je vindt het moeilijk om balans te houden tussen je werk en je privéleven.
  • Je werkt ontzettend hard, maar je voelt je niet gewaardeerd door je werkgever. 

Wat houdt het Big Five for Life training LIFE SAFARI Programma in?

Tijdens de tweedaagse workshop ga jij in een kleine en intieme groep aan de slag met jouw ‘Big Five’. Vijfkracht stuurt je op safari om jouw vijf grootste levenswensen te ontdekken. Je gaat aan de slag met vragen zoals ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’. Vijfkracht geeft je tips en bieden je handvaten, zodat jij deze doelen kunt verwezenlijken. Aan het einde van de workshop heb je focus, weet je wat je wilt en zit je vol energie om alles uit het leven te halen. Zo zet jij de eerste stap naar succes en (werk)geluk.