Elke verandering begint met de eerste stap! Zet hem NU!

Is het tijd om jouw levenswensen te verwezenlijken en ben je klaar met alle argumenten die je jezelf aanpraat om het niet te doen? De persoonlijke coaching van Vijfkracht geeft jou handvatten, zodat jij weer focus krijgt op wat écht belangrijk is.

WAAROM KIES JE VOOR DE PERSOONLIJKE COACHING VAN VIJFKRACHT? 


Voor veel mensen is het een uitdaging om in actie te komen, omdat ze altijd druk zijn en de grip over het leven kwijt zijn geraakt. De essentie van de Big Five for Life is echter om in beweging te komen en daadwerkelijk aan de slag te gaan met wat er echt toe doet. Daarom biedt Vijfkracht naast de online trainingen en de workshops ook 1-op-1 begeleiding aan. Tijdens een coach sessie ga je samen met Maurice aan het werk om jouw Big Five for Life in kaart te brengen. Daarnaast geeft hij je 5 concrete stappen om jou op weg te helpen. Jouw persoonlijke patronen zullen worden doorbroken en je onzekerheden worden bestreden. Maurice is jouw ‘stok achter de deur’, zodat jij met volle focus (werk)geluk en succes kunt ervaren.

 

 

 

Volg je liever een online training?

Vijfkracht biedt verschillende trainingen aan om jouw Big Five for Life in te richten. Haal jij het maximale uit jezelf en wil je elke dag groeien? Bekijk dan nu ons aanbod aan videotrainingen!