Ontdek jouw Reden van Bestaan met de online Experience

Door alle dagelijkse drukte en het patroon waar je aan gewend gaat, kun je je passie en dromen in het leven uit het oog verliezen. Misschien komt de gedachte: “Is dit wat het is?” weleens in je op. Dan is het tijd om weer leiding te nemen over je leven en helder te krijgen waar jij nou écht gelukkig van wordt.

Want jouw tijd is waardevol, toch? Je kan je tijd immers maar een keer invullen. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat jij jouw waardevolle tijd besteed aan iets waar je echt gelukkig van wordt. Uiteindelijk ben jij namelijk de belangrijkste persoon in je leven en daar mag je je bewust van zijn.

Of heb je wel eens nagedacht over jouw waarden en anti-waarden? Soms wordt het grotere plaatje duidelijk als jij concreet inzicht hebt in jouw waarden-ranking. 

De Online Training Experience is hét online trainingsprogramma dat inzicht geeft in de belangrijkste pijlers van jouw leven. Beschikbaar wanneer en waar jij wilt! De Online Training Experience is te volgen vanaf elk apparaat, bijvoorbeeld jouw telefoon, met een internetverbinding. Kijk het onderweg, op een stille zondagochtend of op die lange werkdag waar je extra inspiratie nodig hebt. Vijfkracht stuurt je elke week een reminder met de nieuwe les, maar je kunt er ook voor kiezen om de online training op jouw eigen tempo te volgen. 

"Krijg je energie weer terug!"


VOOR WIE IS DE EXPERIENCE?

De Online Training Experience is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in hun Reden van Bestaan. Vooral als jij met tegenzin opstaat en geen energie meer krijgt van jouw werk, dagelijkse routine of zelfs jouw favoriete hobby. Die dagen waarop jij denkt "Is dit wat ik ga doen voor de rest van mijn leven? Ik ben toe aan meer actie en wil de regie over mijn eigen leven. Vandaag wil ik doen waar ik blij van wordt en energie van krijg, weg van de dagelijkse sleur!" 
 

WAT KOST DE EXPERIENCE?

Mijn missie is om mensen in beweging te brengen, te activeren en gelukkig te maken. Als eerste stap wil ik je kennis laten maken met de Big Five for Life methode. Daarom heb ik de prijs van de Online Training De Experience gehalveerd van €99,97 naar €49,97. 

Gun jezelf dit cadeau, met deze kleine investering in jezelf. Het levert zoveel op. De waarde is groter dan de investering.

De Online Training De Experience bestaat uit 5 lessen. Iedere les begint met een video training. Daarnaast kunnen er aanvullende filmpjes per les zijn. Verder is er per les een werkboek. Iedere les gaat over een onderwerp wat te maken heeft met de Big Five for Life en jouw Reden van Bestaan.